Yoga by Sylvie
Sylvie van den Goorbergh
info@yogabysylvie.nl
TIENER YOGA
De tienergroep is een gezellige groep met jonge tieners die wekelijks yoga beoefenen.

Waarom zou je als tiener voor yoga kiezen?

Als tiener doorleef je een bijzondere fase. Je lichaam verandert en je leert op een andere manier tegen het leven aankijken. Dit is soms best moeilijk en soms kun je hierdoor van binnen uit je evenwicht raken.

Yoga kan je helpen om dit alles in balans te brengen. De yoga-oefeningen maken je krachtig en leniger. Maar het helpt je ook om je gevoel in balans te brengen en jezelf te accepteren zoals je bent.

Maar natuurlijk is de belangrijkste reden dat yoga heel leuk is om te doen! Je krijgt er nieuwe energie van en het geeft je zelfvertrouwen. Je kunt even alle andere dingen in je leven loslaten. De tiener yoga-les is speciaal gericht op wat tieners in beweging en beleving aanspreekt.

Lokatie en lestijd: Warmenhuizen
donderdag 17.30

Een pater die ongelooflijk goed werk heeft gedaan voor de kinderen van Haïti vertelde mij eens het volgende verhaal.
Twee mannen liepen op het strand waar door de golven vele zeesterren waren aangespoeld.
Een van de mannen pakte een zeester op uit het zand en wierp hem terug in de zee.
Hierop vroeg de andere man aan hem: “slechts één zeester terug gooien in de zee is nutteloos, alle anderen zullen sterven op het strand.”
Waarop de eerste man zei: “Je zult maar die ene zeester zijn...”
Pater Bohnen


Ik vind de yogalessen erg fijn en leuk. Ik zit nu in de brugklas en dan kan ik één zo´n uurtje ontspannen in de week echt wel gebruiken! We doen vaak leuke dingen, met spelletjes enzo. Elke les is anders en dat vind ik heel leuk. Dan wordt het ook niet saai ofzo. Kortom, ik ga elke week met plezier heen!
Beaudine, 12 jaar.