Yoga by Sylvie
Sylvie van den Goorbergh
info@yogabysylvie.nl
YOGA VOOR DE RUITER
Als specialistisch paardrij-instructeur heeft Sylvie yoga lessen ontwikkeld speciaal voor de ruiter.

In deze lessen en workshops worden yoga- en ruiteroefeningen gedaan die zijn gericht op het versterken en in balans brengen van de zit van de ruiter. Hier zijn ontspanning en ademhalingen vanzelfsprekend ook erg belangrijk.
De oefeningen worden zowel met als zonder paarden gedaan.

Workshop Yoga en Paard

Deze workshop is speciaal ontworpen voor mensen die werken met en/of rijden op paarden.
In deze workshop gaan we zowel met als zonder paarden werken met verschillende yoga oefeningen.
De workshop begint met een uitgebreid yoga programma. De oefeningen die aan bod komen zijn speciaal gericht op het omgaan met paarden.
Hierbij kun je denken aan lichaamsbewustzijn, lichaamstaal, de ademhaling, het aan en ontspannen van spiergroepen en natuurlijk veel aandacht voor de zit van de ruiter.
Vervolgens gaan we de verschillende yoga oefeningen toepassen in het omgaan met en rijden op paarden. Hierbij kijken we naar het effect op zowel de mensen als de paarden.

Yoga helpt je om een paardenmens te zijn in balans, bewust van jezelf, in een soepel lichaam. Yoga helpt je je lichaamstaal en je zit te verbeteren, het versterkt je invoelingsvermogen in het omgaan met paarden en verbetert de communicatie. Kortom, genoeg redenen om deze workshop deel te nemen! Je krijgt veel nieuwe inspiratie en informatie en gaat gegarandeerd ontspannen naar huis.